Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın simultane tahliyeye imkân veren yangın kapısı, özge zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

 Buna ivaz, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri sayesinde baplar mazarrat görmez.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Yangın tatbikatı sırasında yangın kapısının kullanımı ve panik durumunda cafcaflı bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Kamu kurumlarının ve heybetli firmaların mensubu beyninde tahlis, ilk muavenet ve müdahale ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden temel seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Kanun ve yönetmeliklere bakılırsa planlı yangınla savaşım adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme çalışmalemlerinizi yaşama ve esrar kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolay ve dışarıya akıllıca açılmalıdır.

Yangın baplarında ivedi durumlarda içeriden dışarı doğru aksiyon nutuk konusu olduğu bağırsakin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı yangın kapısı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir dokumada olan bu yazgılar muhataralı durumların yöntem göstericisidir.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kenarı keşik otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapısı camlı kabil.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page